Warmtepomp oplossingen

De keuze van het juiste verwarmingssysteem en de juiste componenten is belangrijk voor het rendement van een warmtepomp. Maak uw keuze samen met WATTS.
CONTACTEER ONS
Bekijk video

Installatie van de warmtepomp
WATTS Europe

Wat zijn de belangrijkste elementen
voor een warmtepomp.

Microflex® HP: De all-in-one oplossing voor het aansluiten van monoblok warmtepompen

Microflex® HP: De all-in-one oplossing voor het aansluiten van monoblok warmtepompen

Het is een belangrijke schakel waarbij het warmteverlies aanzienlijk kan zijn indien de leiding niet voldoet. Bovendien kan de warmtepomp-buitenunit niet overal worden geïnstalleerd: de installatie mag de buren niet storen door zijn werkingsgeluid, om zijn prestaties te optimaliseren wordt aanbevolen een locatie te kiezen:

Meer Informatie
De programmeerbare thermostaten en het woningbeheer- systemen

De programmeerbare thermostaten en het woningbeheer- systemen

Het is bekend dat het gebruik van een thermostaat een energiebesparing tot 25% van het totale verbruik mogelijk maakt. Hoe werkt dit? Het is noodzakelijk om twee verschillende temperaturen in te stellen. De streeftemperatuur, ook wel comforttemperatuur genoemd (maw de gewenste kamertemperatuur), en de verlaagde temperatuur, of ECO-temperatuur genoemd

Meer Informatie
Vloerverwarmings componenten

Vloerverwarmings componenten

Een warmtepomp gekoppeld met een geautomatiseerd vloerverwarmingssysteem is een erg doeltreffende combinatie. WATTS ontwerpt en produceert complete oplossingen voor hydraulische vloerverwarming: verdelers, stelmotoren om elke zone te regelen, een aansluitmodule om de verbinding tussen thermostaten en stelmotoren in uw vloerverwarmings- en koelsysteem mogelijk te maken... 

Meer Informatie
Terugstroombeveiliging

Terugstroombeveiliging

De warmtepomp wordt aangesloten op de hoofdwaterleiding. Verwarmingswater is natuurlijk niet drinkbaar. De regelgeving vereist het plaatsen van een niet-controleerbare terugstroombeveiliging van het type CA om het drinkwaternet te beschermen tegen vervuiling.
Meer Informatie
Manometers

Manometers

De mechanische manometer controleert de systeemdruk in het circuit. Ze zijn essentieel om het drukniveau te controleren dat nodig is in een goed werkend systeem.
Meer Informatie
Balanceerventielen

Balanceerventielen

Het gebruiksvriendelijke iDROSET balanceerventiel maakt gebruik van een nieuwe gepatenteerde technologie van WATTS, waarmee het debiet ter plaatse onmiddellijk kan worden ingesteld en afgelezen, zonder dat speciaal gereedschap nodig is.
Meer Informatie
Pompgroepen

Pompgroepen

De Watts compacte pompgroepen zijn montageklare, complete, voorgemonteerde en geteste hydraulische modules voor warmteverdeling in verwarmings-/koelingssystemen in residentiële en commerciële toepassingen.
Meer Informatie

Hoe werkt een warmtepomp?

Haalt de warmte uit de buitenlucht en brengt deze naar binnen in uw huis.

De warmtepomp is een apparaat dat werkt met één of meer units. Een koelmiddel stroomt door een circuit, vangt de warmte van de lucht op in een verdamper. De temperatuur van de vloeistof stijgt en gaat over in een gasvormige toestand. Een compressor verhoogt de temperatuur, en een condensor doet deze dalen. Er vindt warmteoverdracht plaats naar het te verwarmen deel van de woning.

Eens het koelmiddel opnieuw vloeibaar is stroomt deze door een drukregelaar waar de druk daalt. Vervolgens begint de cyclus opnieuw.

Maar de warmtepomp kan alleen goed werken als enkele belangrijke toebehoren worden gebruikt.


Bekijk video

Bent u geïnteresseerd in onze warmtepomp oplossingen?

Neem dan zeker contact met ons op.

Contacteer ons

Starten met innovatie sinds 1874

Joseph Watts richtte ons bedrijf in 1874 op vanuit de overtuiging dat waterketels in textielfabrieken niet mochten exploderen. Wat begon met een overdrukventiel in een kleine machinewerkplaats in New England, heeft de weg geëffend voor de huidige hoogwaardige, wereldwijde technologieën voor wateroplossingen. Van het smelten van ijs op hele stadsblokken vanaf de grond tot het filteren van veilig drinkwater in geïsoleerde, door het weer getroffen gebieden: u hebt water nodig en Water Watts.

Wij zijn een wereldleider in kwaliteitswateroplossingen voor residentiële, industriële, gemeentelijke en commerciële omgevingen. Onze merkenfamilie biedt een van de meest gevarieerde productlijnen ter wereld, met watergerelateerde oplossingen van wereldklasse, gericht op:

  • Afvoer

  • HVAC en warm water

  • Sanitair en debietregeling

  • Waterkwaliteit & Regenwateropvang

Start innovation since 1874