News

Actual news of company WATTS

Ontdek hier de nieuwe Watts catalogus 2022
Ontdek nu de nieuwe Microflex catalogus op https://wattswater.nl/technical-support/download-catalogue/
Microflex case study: installatie van een warmtenet in de kerk van Kaprijke De Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartskerk van Kaprijke is een beschermd monument en daar wordt vanuit Monumentenzorg zorgvuldig op toegekeken. De bestaande verwarming was niet langer reglementair en moest dus vervangen worden. De temperatuur in de kerk mag bijvoorbeeld met maximaal 1°C per uur stijgen. Dit is belangrijk voor o.a. het orgel en het meubilair. Reeds meer dan 10 jaar was er een aanvraag bij de Vlaamse Gemeenschap om subsidies te bekomen voor het plaatsen van een verwarming die aan alle voorwaarden voldoet en in 2019 werd de goedkeuring voor het plaatsen van een nieuw warmtenet finaal bekomen. Alle info mbt dit project is te lezen in de onderstaande case study.
Watts Benelux blijft ook in deze uitzonderlijke omstandigheden voor u beschikbaar. Persoonlijk contact is nu even niet mogelijk, maar ons team blijft wel actief en dit op een veilige manier en volledig in overeenstemming met de adviezen van de overheid. Ook alle leveringen blijven hierdoor gegarandeerd, en we stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We blijven dus ook bereikbaar voor al uw aanvragen en dit via uw gebruikelijke contactpersoon, of via ons kantoor in Eerbeek (Tel +31 313 673 700; email benelux@wattswater.com). Hou het veilig, en zorg goed voor elkaar!
      De Powerseat® Eco elektrohydraulische veiligheidsafsluiter voor gastoepassingen maakt de controle en veiligheidsafsluiting van installaties met lagedruk brandbare gassen in leidingen van 40 mm tot 250 mm mogelijk, waarbij de nadruk ligt op energie efficiëntie en ecologie. -      Uitgebreid gamma, zowel grote maten (geflensd) als kleinere maten met draadaansluiting -      Langzame opening en sluiting binnen de 1sec -      Ecologisch: Zuinig in verbruik (dankzij een hogere energie-efficiëntie) in vergelijking met andere veiligheidsafsluiters op de markt -      Hoge beschermingsklasse: IP56, wat hoger is dan de meeste vergelijkbare afsluiters -      Voorzien van een handmatige reset op de hele range -      Eigen makelij en bijgevolg ook snel leverbaar -      Beschikt over de gas-keur volgens EN 161:2011 + A3:2013 -      Competitief geprijsd